Pozovite nas+381 65 3 750 850

ISPRAVLJANJE FELNI

Ispravljanje aluminijumskih i čeličnih felni

Ispravljanje felni je ključno za sigurnost i stabilnost Vašeg automobila na putu. Nepravilnosti u felnama mogu dovesti do vibracija i neujednačenog habanja guma, što ugrožava bezbednost na putu. Naši stručni vulkanizeri su opremljeni sa najnovijim mašinama i alatima za ispravljanje felni i uvek obavljaju taj zadatak sa preciznošću i pažnjom.

Ispravljanje felni pomaže da se smanje troškovi održavanja i da se produži život vek guma. Stanje naših puteva je takvo da imamo veliki broj udarnih rupa koje je nemoguće izbeći, i suočeni smo sa sve većim brojem oštećenih, iskrivljenih i napuklih felni.

Zašto je potrebno ispravljanje aluminijumskih i čeličnih felni

Sva oštećenja na felni predstavljaju problem za sigurnost i stabilnost Vašeg automobila na putu, pa se često dešava da zbog oštećenja felne pušta vazduh i guma ne drži pritisak, takođe iskrivljena felna stvara vibracije koje nastaju prilikom vožnje i mogu da uzrokuju dalja oštećenja na trapu, ogibljenju kao i samim gumama.

Ispravljanjem felne se vraćaju u njihovo prvobitno stanje i mnogo je jeftinija alternativa od kupovine nove felne.

Mašine za ispravljanje aluminijumskih i čeličnih felni

Ispravljanje vršimo najsavremenijim hidrauličnim mašinama i alatima, u mogućnosti smo da ispravljamo sve vrste felni, aluminijumskih, magnezijumskih i čeličnih. Koristimo vrhunsku opremu i stručne vulkanizere koji vraćaju iskrivljene felne u prethodno stanje.

Za sve dodatne informacije kao i zakazivanje termina možete nas kontaktirati na broj +381 65 3 750 850.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.