Pozovite nas+381 65 3 750 850

BALANSIRANJE GUMA

Važan deo održavanja Vašeg automobila

Balansiranje guma je važan deo održavanja Vašeg automobila. Neregularnosti u težini točka mogu dovesti do vibracija i neujednačenog habanja guma, što utiče na komfor vožnje i bezbednost na putu. Balansiranje gume je uravnoteženje mase točkova, koje se postiže korišćenjem tegova. Preporuka je da se nakon montaže guma uradi i balansiranje, kako ne bi došlo do vibracija volana ili celog vozila.

Naši vulkanizeri opremljeni su sa najnovijim mašinama za balansiranje guma i uvek taj zadatak obavljaju sa preciznošću i punom pažnjom. Balansiranjem guma pomaže se da se produži život vek guma i da se smanje troškovi održavanja.

U našem mobilnom servisu nudimo brzo i efikasno balansiranje guma, kako bismo vam pružili sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaše gume budu balansirane prema najvišim standardima, tako da možete uživati u glatkoj i sigurnoj vožnji.

Za sve dodatne informacije kao i zakazivanje termina možete nas kontaktirati na broj +381 65 3 750 850.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.